Cum să a deveni un tester de jocuri video

Imaginați-vă că faceți ceea ce vă place să faceți cel mai mult - și plătiți pentru asta! Sună ca o fantezie sălbatică, nu-i așa? Mai gandeste-te. Timpul pentru PowerUp este acum! Mulți jucători sunt plătiți doar pentru a petrece timpul jucând cele mai recente jocuri. Se numesc testeri de jocuri video. Continuați să citiți instrucțiunile pentru a deveni un tester de jocuri video în câțiva pași simpli.

Paşi

 1. Creați un CV minunat și faceți-l să iasă în evidență.
  1
  Creați un CV minunat și faceți-l să iasă în evidență. CV-ul dvs. va fi într-o grămadă de CV-uri pe care recrutorul trebuie să le reducă rapid pentru a-și ocupa pozițiile. Ei nu vor petrece mult timp uitandu-se la CV-ul tau, asa ca trebuie sa ai ceva care sa spuna: "Sunt un tester de joc si pot face acest job" - Educatie, experienta sau ceva de genul.
 2. Google "locuri de muncă de testare a jocurilor" pentru a găsi companii care doresc să angajeze testeri de joc pentru cele mai recente jocuri.
  2
  Google "locuri de muncă de testare a jocurilor" pentru a găsi companii care doresc să angajeze testeri de joc pentru cele mai recente jocuri. Aveți acum informațiile de contact de care aveți nevoie pentru a obține o poziție. Pentru a face acest lucru mai ușor, găsiți listele gratuite de locuri de muncă de testare a jocurilor care sunt acolo pe piață. Căutați liste cu locuri de muncă de la editorii pe care îi cunoașteți.
 3. Când aplicați pentru pozițiile de testare a jocului, asigurați-vă că vă prezentați într-o manieră profesionistă.
  3
  Când aplicați pentru pozițiile de testare a jocului, asigurați-vă că vă prezentați într-o manieră profesionistă. În același timp, nu vă fie frică să vă bateți despre educația și experiența voastră. Nu spuneți câte jocuri și console dețineți și câte ore pe zi petreceți jocuri. Detaliile despre educație și experiență, contează!
 4. Ia-ți vânătoarea de muncă serios.
  4
  Ia-ți vânătoarea de muncă serios. Sansa este ca vei obtine in cele din urma prima ta misiune. Asigurați-vă că vă prezentați la timp și ascultați cu atenție instrucțiunile. Studiați jocul de testare astfel încât să nu faceți greșeli începător. Mai ales asigurați-vă că știți exact ce fel de informații și feedback de companie caută de la tine. Țineți cont de acest lucru pe măsură ce jucați jocul pe care ni l-au oferit. Dacă observați că nu primiți niciun răspuns, realizați că există o mulțime de persoane care solicită aceste posturi. Faceți-vă CV-ul și scrisoarea de intenție ieși afară. Cea mai ușoară modalitate este de a îmbunătăți educația sau de a câștiga experiență în lumea reală pentru a spori șansele de a primi un apel înapoi.
 5. Faceți-vă cât mai mult posibil.
  5
  Faceți-vă cât mai mult posibil. Acest lucru poate părea că nu face parte din a deveni un tester de jocuri video, dar dacă doriți să continuați poziția cu viitoarele companii și contracte, acest lucru este foarte important. Știind cum să scrii rapoartele de erori este esențială. Nu uitați să verificați ortografia și gramatica. Cel mai important, asigurați-vă că veți primi datele înapoi la companie rapid! Chiar dacă te distrezi, nu uita că te plătești pentru asta.
 6. Fii proactiv în căutarea următoarei poziții.
  6
  Fii proactiv în căutarea următoarei poziții. După ce ați terminat prima dvs. sarcină, s-ar putea să fiți așa de entuziasmat atunci când primiți primul salariu pe care-l petreceți tot timpul în timp. Nu-i! Continuați procesul de trimitere a CV-urilor. Veți construi un CV impresionant al misiunilor de testare a jocului, care vă vor ajuta să obțineți și mai multe și mai bine plătibile în viitor.