Cum să cumperi bilete de avion ieftine

Cu un flux de studii despre cel mai bun timp pentru a cumpăra bilete de avion, motoarele de căutare care agregă prețurile a zeci de site-uri de călătorie și companiile aeriene care acompaniază portofelele tensionate ale majorității oamenilor după recesiunea economică post-2008, Continuați să citiți informații detaliate despre cum puteți profita de toate instrumentele de care aveți la dispoziție pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă în vacanța dvs. Pentru a obține cât mai mult timp pentru buzunarul dvs., va trebui să începeți să planificați luni în avans și să vă asigurați rambursări dacă un preț al biletului scade sub nivelul pentru care ați plătit. Este întotdeauna recomandabil să selectați două până la trei destinații și să lucrați spre cel care oferă economii în toate aspectele

Paşi

 1. Planificați în prealabil și înscrieți-vă pentru alerte prin e-mail despre oferte de low-cost.
  1
  Planificați în prealabil și înscrieți-vă pentru alerte prin e-mail despre oferte de low-cost. Pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune oferte, ar trebui să știți cu cel puțin 3 luni în avans că doriți să călătoriți undeva. Dacă aveți o anumită destinație în minte, înscrieți-vă pentru o alertă low-tarife de la Yapta sau AirfareWatchdog. Asigurați-vă că includeți aeroporturile de plecare și de sosire din apropiere când vă înscrieți - s-ar putea să primiți mai multe e-mailuri, dar merită să economisiți costurile. Dacă nu aveți în vedere o anumită destinație, înscrieți-vă pentru alerte prin e-mail cu privire la cele mai ieftine bilete de la un anumit aeroport de plecare (și în orice aeroport din apropiere). AirfareWatchdog organizează, de asemenea, cele mai bune prețuri pentru zborurile dintr-un anumit oraș și într-un anumit oraș, astfel încât să puteți pregăti itinerariul cel mai rentabil și cu mai multe destinații. AirfareWatchdog are oameni adevărați, nu computere, oferte de medic veterinar pe care le aud pentru a se asigura că vânzările la care ei avertizează clienții sunt de fapt merită. [1]
 2. Cunoașteți cel mai bun timp în avans pentru a rezerva bilete.
  2
  Cunoașteți cel mai bun timp în avans pentru a rezerva bilete. Potrivit studiilor citate de New York Times, zborurile internaționale au fost cele mai ieftine cu 3-5 luni în avans, dar există variații între diferitele regiuni. [2] Zborurile interne sunt puțin mai dificil de punctat, dar este o idee bună să începeți căutarea cu 3-4 luni în avans și să vedeți dacă au o săptămână mai ieftină după săptămână - au existat studii care indică o perioadă de 6 săptămâni în avans spot dulce pentru rezervarea zborurilor interne. [3]
 3. Aflați când prețurile pentru biletele de avion sunt de obicei cele mai mici.
  3
  Aflați când prețurile pentru biletele de avion sunt de obicei cele mai mici. Linii aeriene, în general, eliberează vânzările pentru rute specifice luni seara, deoarece doresc ca agențiile de turism să captureze vântul vânzărilor la începutul săptămânii. [4] Ofertele sunt apoi potrivite de concurenți marți dimineață. Prin urmare, cea mai bună lovitură la aceste oferte este căutarea zborurilor marți și miercuri, după-amiaza sau seara. Rețineți că tarifele vor fi cele mai ridicate în weekend. Linii aeriene știu că este momentul cel mai convenabil pentru ca oamenii să se gândească la planurile de vacanță, deci să își marcheze prețurile atunci. Vânzările lansate la începutul săptămânii au dispărut și în weekend. Mai mult decât atât, companiile aeriene nu își administrează inventarul la fel de mult în weekend, deoarece au mai puțini angajați la dispoziție - deci dacă câteva bilete se vând pe un anumit traseu, prețurile vor crește automat, deoarece algoritmii de calculator percep o cerere crescută. Este o idee bună să faceți o căutare rapidă pentru anumite rute de interes pe parcursul mai multor zile ale săptămânii (inclusiv în weekend-uri) cel puțin înainte de a plănui să rezervați, deci aveți o idee despre cât costă biletele. În acest fel, puteți identifica o vânzare atunci când apare.
 4. Utilizați site-urile agregatoare pentru a căuta tarife.
  4
  Utilizați site-urile agregatoare pentru a căuta tarife. Există pur și simplu prea multe site-uri diferite de companii aeriene și de călătorie pentru ca dvs. să faceți întrebări individuale în fiecare dintre acestea, deci utilizați Software de Google. Nu numai că agregă zeci de site-uri aeriene și site-uri de călătorie pentru a vă oferi cel mai bun preț, dar are și un calendar low-cost, astfel încât să puteți vedea care sunt cele mai ieftine zile de călătorie într-o perioadă de 30 de zile. De asemenea, puteți include ușor aeroporturile din apropiere în căutarea dvs. Nu toate site-urile de companii aeriene / de călătorie sunt incluse în software-ul ITA, deci este posibil să doriți să vizitați companiile aeriene preferate separat. De asemenea, dacă știți că o anumită companie aeriană operează dintr-o anumită destinație sau care este specializată pe anumite rute (de exemplu, Southwest pentru zboruri din SUA de Vest, Hawaiian Air pentru zboruri în Asia-Pacific etc.), poate doriți să faceți aceia caută separat pentru a vă asigura că nu vă lipsesc cele mai bune oferte. AirfareWatchdog vă permite să efectuați căutări în site-uri individuale cu doar câteva clicuri. Căutați un zbor și vă va apărea o casetă care vă va întreba pe site-urile pe care doriți să le vizitați. Fiecare logo sau link pe care faceți clic pe veți deschide căutarea într-o fereastră nouă. Potrivit FareCompare, cea mai ieftină zi de zbor este miercuri, urmată de marți și sâmbătă. Vineri și duminică sunt cele mai scumpe - în mod firesc, la fel cum mulți caută getaways de weekend. Dar acest lucru poate varia în funcție de destinații și de luni, deci utilizați un calendar low-cost pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun preț.
 5. Ștergeți memoria cache și cookie-urile între căutările companiilor aeriene, în special în zile sau săptămâni diferite.
  5
  Ștergeți memoria cache și cookie-urile între căutările companiilor aeriene, în special în zile sau săptămâni diferite. În caz contrar, prețurile vechi se vor afișa uneori în locul celor noi și este posibil să pierdeți la cel mai bun preț.
 6. Pentru noii pasageri, luați în considerare combinarea zborurilor cu mâna cu caracteristici de economisire a costurilor.
  6
  Pentru noii pasageri, luați în considerare combinarea zborurilor cu mâna cu caracteristici de economisire a costurilor. Iată câteva metode care trebuie luate în considerare: În loc să căutați bilete dus-întors, căutați separat două bilete unidirecționale. Uneori, achiziționarea de bilete separate pe transportatorii neafiliați vă va economisi bani. Căutați zboruri cu efect de ochi roșii și alte momente nepopulare. Din cauza ofertei și a cererii, va fi mai costisitor să zburați într-un timp convenabil, cum ar fi 10 am decât în ​​mijlocul nopții, la ora 11 pm. Magazin ca și cum ați fi dintr-o altă țară dacă zburați dintr-o locație internațională într-o altă locație internațională . Puteți salva și mai mult prin faptul că nu achiziționați în țara de origine. De exemplu, să presupunem că sunteți un american și doriți să zburați din Thailanda în Vancouver, Canada. Cel mai bun pariu pentru a căuta prețuri în Thailanda, nu în SUA, deoarece prețul este cel mai bun preț de pe acea piață. Motoarele de rezervare din SUA oferă de obicei un preț mai mare. Dacă călătoriți în jurul vacanțelor, știți că este în general mai ieftin să zburați în vacanță în sine. Oamenii doresc, în general, să se relaxeze în vacanțe și să nu se ocupe de hasslele de călătorie cu avionul, deci biletele sunt uneori mai ieftine atunci.
 7. Luați în considerare achiziționarea prin consolidatori, care cumpără bilete în vrac în avans pentru a selecta rute cu anumiți transportatori.
  7
  Luați în considerare achiziționarea prin consolidatori, care cumpără bilete în vrac în avans pentru a selecta rute cu anumiți transportatori. Pentru a găsi un consolidator care funcționează cel mai bine pentru dvs., căutați secțiunile de călătorie de duminică ale ziarelor din marile orașe ale SUA care au o populație uriașă din țara pe care doriți să o vizitați. De exemplu, dacă doriți să călătoriți în Israel, ziarele de duminică din New York vor fi probabil cel mai bun pariu. Populația israeliană este mare în NY și veți găsi o mulțime de consolidatori care fac publicitate acestei comunități pentru a călători în Israel. Rețineți că cumpărarea prin intermediul unui consolidator poate face dificilă sau imposibilă modificarea planurilor odată ce ați rezervat biletul.
 8. După ce achiziționați biletul, nu vă dezabonați de acele alerte de e-mail!
  8
  După ce achiziționați biletul, nu vă dezabonați de acele alerte de e-mail! Continuați să urmăriți aceste prețuri doar în cazul în care acestea scad semnificativ sub ceea ce ați plătit. Dacă se întâmplă acest lucru, utilizați Yapta pentru a vă ajuta să obțineți o rambursare de la compania dvs. aeriană.
 9. Linii aeriene continuă să vină cu prețuri promoționale pentru zborurile lor reduse de vânzare. Astfel, în cazul în care destinația pentru care tariful scăzut este oferit vă convine, compania aeriană vă poate trimite o alertă prin e-mail în timpul promoției. De asemenea, este recomandabil să vă înscrieți cu compania aeriană și site-uri web
  9
  Linii aeriene continuă să vină cu prețuri promoționale pentru zborurile lor reduse de vânzare. Astfel, în cazul în care destinația pentru care tariful scăzut este oferit vă convine, compania aeriană vă poate trimite o alertă prin e-mail în timpul promoției. De asemenea, este recomandabil să vă înscrieți cu compania aeriană și site-uri web